TEL 06-811 38 264

Uit liefde voor de natuur en architectuur

Tuinen ontwerpen is mijn passie, mijn droombaan. Ik ben gek op de natuur en architectuur en tuinarchitectuur is de fantastische combinatie daarvan. De voortdurende zoektocht naar de balans tussen ruimtelijke indeling, functionaliteit, natuurbeleving en het integreren van de persoonlijke wensen. Het creëren van een natuurlijke leefomgeving die rust, maar ook gezelligheid geeft. Dat is wat ik het liefste de hele dag doe, mensen blij maken met een heerlijke tuin.

Maar mijn gezin staat natuurlijk op nummer 1. Ik kan enorm genieten van mijn twee kinderen; Lynn 10 jaar en Matthew 8 jaar. Hun puurheid en speelse kijk op het leven, heerlijk. We kunnen uren zitten knutselen, lego bouwen of in het bos ravotten. De mooiste momenten beleven wij buiten in onze tuin met het gezin en vrienden. Gezellig eten, borrelen en lachen op een heerlijke zomeravond.

En dat staat bij mij ook op nummer 1 voor mijn opdrachtgevers. Het creëren van een fijne sfeervolle tuin waarin geleefd wordt.

Mijn ontwerpen hebben een tijdloos karakter, waarbij het groen sfeerbepalend, maar ook  onderhoudsvriendelijk is. Met bomen en hagen zorg ik voor een stevige structuur waarbinnen weelderige heesters, grassen en vaste planten voor kleur en een optimale seizoensbeleving zorgen. Het samenvoegen van alle verschillende elementen, persoonlijke wensen, de omgeving, de materialen, de beplanting en deze tot een harmonieus, onderhoudsvriendelijk eindresultaat te brengen, daarin uit zich mijn passie.

melanie